Over ons

Spark presenteert een fantastische selectie elegante sieraden in een prachtige reeks Swarovski-kristallen. Jong en levendige, tijdloos en elegant, exclusieve en avant-garde ontwerpen voor fashion-forward vrouwen die een klassieke of eigentijdse touch willen toevoegen aan hun garderobe.

De talloze kleuren, effecten, vormen en maten van de kristallen bieden eindeloze combinatiemogelijkheden en stimuleren voortdurend de verbeelding van onze ontwerpers. De kristallen vormen de kern van het creatieproces van onze sieraden. De rol van onze ontwerpers is simpelweg om hun schoonheid vast te leggen en hun uniekheid uit te drukken door ze te combineren met andere elementen: zilver,nobele en elegante Alcantra, vormen een passend decor voor zulke buitengewone stenen.

Betreed de betoverende wereld van SPARK SILVER JEWELRY. En vindt eindeloze mogelijkheden om sieraden te matchen met uw outfit en plezier te hebben met mode. Met de toevoeging van onze sieraden wordt elke volgende dag een nieuwe ervaring.